top of page

NOSALTRES

“....L’ equilibri està en respectar-se a sí mateix i als demés”

"Confia en el temps, que sol donar dolces sortides a moltes amargues dificultats"

- Miguel de Cervantes

“...fa dies que no dormo bé. Em llevo cansada i sóc conscient que les persones del meu voltant fan un esforç davant el meu mal humor. Potser hi té alguna cosa a veure la feina acumulada damunt la taula i que no m’atrapo... Veig menys als meus fills, ja que arribo tard i tan cansada que només penso en anar a dormir... Impensable fer esport! No tinc temps i no m’atrapo res!” 

 

Podria haver estat una separació, una malaltia, la pèrdua d’una persona estimada, un conflicte a la feina, però el detonant per fer alguna cosa per a mi va ser aquest: l’estrès i un principi d’ansietat que em dificultava agafar el son i, per tant, el descans. 

 

 

“Si desitges estar informat dels nostres esdeveniments deixe'ns les teves dades”.

Pensant que no podia fer una aliança amb els fàrmacs per a poder dormir, el camí va ser buscar informació per arribar al “per què” i “què puc fer” davant d’aquesta situació.

 

Llegint i llegint, trobo a faltar una assignatura en aquells anys escolars d’infància, on hagués pogut aprendre tot el que ara arribava a mi. (....és que sumant i restant no solucionem el problema que tenia en aquell moment o altres que ens anem trobant al llarg de la vida). La llàstima es que ens enfrontem a la nostra pròpia experiència a pit descobert, pagant un preu excessivament alt amb la salut. 

 

Trobo tant fascinant el nostre món intern, el nostre món emocional, que decideixo formar-me pensant en el benestar propi i del meu entorn , especialment en el dels meus fills. Inicio doncs, el POSTGRAU D’EDUCACIO EMOCIONAL I BENESTAR a la UB . El més important va ser arribar a comprendre el nostre funcionament biològic i tenir coneixement de les diferents línies de treball a seguir, per tal d’arribar a tenir una vida més satisfactòria i exitosa, sense apostar, com sempre, amb la salut. 

 

A partir d’aquí  ja no vaig poder parar, sentia la necessitat de compartir i aportar al meu entorn, això que tant m'apassionava. Les  diferents formacions,  Màster en Coaching i PNL, Coaching Wingwave, Màster en PNL, Mindfulness , m'ajuden a acompanyar persones , en el seu viatge interior.

Amb l'enviament del formulari accepto la política de privacitat

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page